Diensten


Lease Finance Company is er voor ondernemers. Wij zijn niet gelieerd aan een financiële organisatie of aan een importeur. Het team achter Lease Finance Company zijn net zoals u zelf ondernemers. De vaste pijlers onder onze dienstverlening zijn:

 • One Stop Shopping.
 • Maximale Transparantie.
 • Maximale Flexibiliteit.
 • Maximale Kwaliteit.
 • Lange termijn Partnership.
 • Zeer scherpe condities.

Ons aanbod

Full Operational Lease:
Kiest u voor Full Operational Lease, dan kiest u voor een leasevorm waarbij alle kostencomponenten van mobiliteit in het maandelijkse leasetarief zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan:

 • WA- Casco Verzekering.
 • Reparatie, Onderhoud en Banden.
 • Vervangend vervoer.

Full Operationele Lease heeft naast het voordeel van operationeel gemak ook financiële voordelen voor uw bedrijf. De maandelijkse leasebedragen staan vast en het wagenpark neemt een off-balance positie in. Operationele exploitatie risico’s zoals restwaarde, reparatie, onderhoud en banden zijn volledig afgedekt gedurende de gehele looptijd van het lease contract. Bekijk ons actie aanbod Operationele Lease.

Netto Operationele Lease:
Netto Operationele Lease is een leasevorm waarbij alleen de financiering van de mobiliteit is verzorgt. Kostencomponenten van mobiliteit die in het maandelijkse leasetarief zijn opgenomen zijn:

 • Financiering
 • Rente
 • Afschrijving

De operationele zaken zoals het regelen van reparatie, onderhoud en banden alsmede verzekeringen worden door u zelf geregeld. Het restwaarde risico is volledig afgedekt. Daarnaast heeft u net zoals bij Full Operational Lease het voordeel dat uw wagenpark een off-balance positie inneemt.

Financial Lease:
Financial Lease is een leasevorm waarbij u als ondernemer de beschikking krijgt over mobiliteit dat nodig is voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering. De liquiditeit van uw onderneming blijft hierbij vrijwel intact. De aankoopsom van de auto plus de rente betaald u in vaste in vaste maandelijkse termijnen terug. U bepaald zelf de eventuele aanbetaling en uw slottermijn. Uw bedrijf is economisch eigenaar van de auto zodat u deze op uw balans kunt activeren. Daarnaast kunt u vaak gebruik maken van een investeringsaftrek. Bekijk ons aanbod Financial Lease.

Prive Lease:
Privé Lease wordt steeds populairder. Lease Finance Company biedt privé lease oplossingen voor bedrijven die naast zakelijk leasen ook privé lease wil gaan aanbieden aan medewerkers die niet beschikken over een lease auto van de zaak hebben of voor bedrijven die een leaseoplossing willen gaan faciliteren voor haar medewerkers die beschikken over een mobiliteitsbudget.

Lease Finance Company kan u diverse custom made mogelijkheden bieden op het gebied van contract vormen, merken /modellen en nieuwe en/of jong gebruikte auto’s. Neem contact met ons op voor meer informatie en of een concreet voorstel. Interesse in Prive Lease?

Shortlease:
Als ondernemer kunt u soms onverwachts te maken krijgen met een tijdelijke mobiliteitsuitdaging, bijvoorbeeld in het geval van een nieuwe medewerker of een nieuwe opdracht. Als u tijdelijk een (bestel-) auto nodig heeft voor minimaal 2 maanden kies dan voor shortlease via Lease Finance Company.

Bedrijfsauto Lease:
Een betrouwbare en representatieve bedrijfsauto’s is voor u als ondernemer van groot belang voor de uitvoering van uw werkzaamheden. Het grote “probleem” met het leasen van bedrijfsauto’s is vaak dat veel leasemaatschappijen en intermediairs bedrijfsauto’s “erbij” doen waardoor de noodzakelijke kennis en kunde ontbreken.

Bij Lease Finance Company maken bedrijfsauto’s in het algemeen een zeer belangrijk onderdeel uit van onze totale propositie. Het team van Lease Finance Company heeft gedurende de afgelopen 20 jaar zeer veel ervaring opgedaan in de zeer brede bedrijfsautomarkt. Jaarlijks vermarkten wij ruim 750 bedrijfsauto’s via Lease Finance Company Company. Onze werkwijze is uitermate efficiënt en doeltreffend. Samen met u bepalen we welke bedrijfsauto het beste bij uw specifieke wensen en eisen aansluit. Uiteraard behoort een advies op maat over de mogelijkheden m.b.t. inrichting en / of  opbouw van uw bedrijfsauto tot de “standaard uitrusting” bij Lease Finance Company. Volledige ontzorging van u als ondernemer is altijd de basis van onze dienstverlening.

 • One Stop Shopping.
 • Turn Key levering.
 • Bedrijfsauto team met specialisten.
 • Continue courante eigen voorraad en pijplijn van bedrijfsauto’s (> 100 bestelauto’s van de meest courante merken / modellen).
 • Mogelijkheid om zeer snel te kunnen rijden.

Bekijk ons aanbod Bedrijfsauto Lease.

Wij helpen u graag verder