Diensten


Ons aanbod

Full Operational Lease
Kiest u voor Full Operational Lease, dan kiest u voor een leasevorm waarbij alle kostencomponenten van mobiliteit in het maandelijks leasetarief zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan:

  • WA- Casco Verzekering.
  • Reparatie, Onderhoud en Banden.
  • Vervangend vervoer.

Full Operational Lease heeft naast het voordeel van operationeel gemak ook financiële voordelen voor uw bedrijf. De maandelijkse leasebedragen staan vast en het wagenpark neemt een off-balance positie in. Operationele exploitatie risico’s zoals restwaarde, reparatie, onderhoud en banden zijn volledig afgedekt gedurende de gehele looptijd van het leasecontract. Bekijk ons actie aanbod Operationele Lease.

Netto Operational Lease
Netto Operational Lease is een leasevorm waarbij alleen de financiering van de mobiliteit is verzorgd. Kostencomponenten van mobiliteit die in het maandelijkse leasetarief zijn opgenomen zijn:

  • Financiering
  • Rente
  • Afschrijving

De operationele zaken zoals het regelen van reparatie, onderhoud en banden alsmede verzekeringen worden door u zelf geregeld. Het restwaarderisico is volledig afgedekt. Daarnaast heeft u net zoals bij Full Operational Lease het voordeel dat uw wagenpark een off-balance positie inneemt.

Financial Lease
Financial Lease is een leasevorm waarbij u de beschikking krijgt over mobiliteit dat nodig is voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering. De liquiditeit van uw onderneming blijft hierbij vrijwel intact. De aankoopsom van de auto plus de rente betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug. U bepaalt zelf de eventuele aanbetaling en uw slottermijn. Uw bedrijf is economisch eigenaar van de auto zodat u deze op uw balans kunt activeren. Daarnaast kunt u vaak gebruik maken van een investeringsaftrek.

Private Lease
Private Lease is zeer populair. LFC biedt private lease oplossingen voor bedrijven die naast zakelijk leasen ook private lease willen gaan aanbieden aan medewerkers die niet beschikken over een leaseauto of voor bedrijven die een leaseoplossing willen gaan faciliteren voor haar medewerkers die beschikken over een mobiliteitsbudget.

LFC kan u diverse custom made mogelijkheden bieden op het gebied van contractvormen, merken/modellen en nieuwe en/of jong gebruikte auto’s.

Shortlease
U kunt soms onverwachts te maken krijgen met een tijdelijke mobiliteitsuitdaging, bijvoorbeeld in het geval van een nieuwe medewerker of een nieuwe opdracht. Als u tijdelijk een (bedrijfs-) auto nodig heeft, kies dan voor shortlease via LFC.

Bedrijfsauto Lease
Een betrouwbare en representatieve bedrijfsauto is van groot belang voor de uitvoering van uw werkzaamheden. Het grote “probleem” met het leasen van bedrijfsauto’s is vaak dat veel leasemaatschappijen en intermediairs bedrijfsauto’s “erbij” doen waardoor de noodzakelijke kennis en kunde ontbreken.

Bij LFC maken bedrijfsauto’s in het algemeen een zeer belangrijk onderdeel uit van onze totale propositie. Onze werkwijze is uitermate efficiënt en doeltreffend. Samen met u bepalen we welke bedrijfsauto het beste bij uw specifieke wensen en eisen aansluit. Uiteraard behoort een advies op maat over de mogelijkheden m.b.t. inrichting en/of  opbouw van uw bedrijfsauto tot de “standaard uitrusting” bij LFC.

Wij helpen u graag verder