Elektrisch rijden


Elektrisch rijden heeft de toekomst. Wilt u ook zorgeloos elektrisch rijden op een manier die bij u past? Wij adviseren u hier graag over. Hoe gaat u als onderneming om met elektrische auto’s en waar moet u aan denken als berijder?  

Voordelen van elektrisch rijden
De voordelen van elektrisch rijden zijn

  • Lage bijtelling en dito brandstofkosten
  • Tanken waar u maar wil, dit kan ook thuis of op het werk
  • Duurzaam vervoer zoals u dat wilt

Ervaren partner
Als partner in duurzame mobiliteit gaat LFC verder dan alleen een auto. We bieden u ook alternatieven zoals e-bikes en e-scooters.

Op deze pagina hebben wij zoveel mogelijk belangrijke informatie over elektrisch rijden voor u verzameld. Heeft u na het bestuderen van de informatie toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar!

Elektrisch leasen
Zonder gedoe een elektrische auto leasen? Lease dan een elektrische auto bij LFC en wij regelen alles. Van het oplaadpunt tot het coördineren van de subsidie aanvragen, alles nemen we voor u uit handen. Kies voor de alles-in-één oplossing op het gebied van elektrisch vervoer van LFC:

  • Advies op maat bij het kiezen van een auto, e-scooter en e-bike en natuurlijk een bijpassende leaseregeling.
  • Laadpas, zodra we de elektrische auto afleveren ontvangt u een laadpas. Hiermee kunt u de auto bij alle openbare laadpunten opladen.
  • Laadoplossingen, we doen er alles aan om het opladen van uw elektrische auto op rolletjes te laten verlopen. Alles wat u nodig heeft om uw elektrische auto op te laden zit in het totaalpakket. Onze leveranciers en installateurs staan in de startblokken om u te voorzien van installatie op maat en dito adviezen.
  • Aantrekkelijke extra modules, indien gewenst (vakantieauto, OV-chipkaart, carsharing etc.).
  • Het leasen van een elektrische auto, e-scooter en e-bike was nog nooit zo gemakkelijk. Het alles-in-één contract dat u afsluit is op basis van Full Operational Lease. Dat is inclusief reparatie en onderhoud (inclusief banden). De verzekeringen zijn voor u afgesloten en ook schadeservice, hulpdiensten en vervangend vervoer zijn voor u geregeld.

Veelgestelde vragen
Klik hieronder op de betreffende categorie om de veelgestelde vragen te bekijken:

Wij helpen u graag verder