DEZE NIEUWE MODELLEN LANCEERT BMW IN 2018

BMW heeft voor de komende jaren grootse plannen. In 2018 is het plan om maar liefst 40 nieuwe of verbeterde modellen op de markt te brengen. Daarnaast zijn de toekomstplannen voor duurzaam aangedreven auto’s in de komende jaren veelbelovend.

Zo zijn alle BMW modellen die vanaf 2017 uitgebracht worden, geschikt voor zowel conventionele als elektrische motoren. Vanaf 2021 zal BMW beginnen met het produceren van de eerste waterstofauto. Vooral de keuze van de brandstof van de toekomst zal een spannende uitdaging zijn, maar uiteraard ook de modellen waarmee BMW de markt hoopt te veroveren. Nu aan het begin van het nieuwe jaar kijken we uit naar enkele modellen die we in 2018 van BMW mogen verwachten:

X2
Op de Paris Motorshow in 2012 werd de BMW X2 gepresenteerd als concept car. Ruim vijf jaar later gaat hij dan toch daadwerkelijk de markt op. Er zullen van de X2 een drietal modellen uitgebracht worden: Basic, M Sport en M Sport X. Voor mensen die de BMW X3 te groot vinden en de X1 te klein, is de X2 een prima uitkomst en zo rijd je toch een SUV. De modellen variëren tussen 187 pk en 227 pk met allen een twee liter benzinemotor. Alle X2 modellen hebben een automatische transmissie.

X7
Dit model SUV moet de grote concurrent worden van de populaire Audi Q8 en is de verbeterde en veel luxueuzere opvolger van de X5. BMW heeft aan de X7 een derde rij stoelen geplaatst, zodat er plaats is voor 7 inzittenden. Een robuuste wagen met veel glas en een vijf zone climate control system. Deze auto gaat het nieuw SUV vlaggenschip van BMW worden. Technische specificaties zijn nog niet vrijgegeven, aangezien de X7 pas voor eind 2018 gepland staat.

M5
De oorspronkelijke M5 is al uit sinds 2005, maar het is weer tijd voor een vernieuwde 6e versie van dit populaire BMW model. Centraal bij dit model stond altijd het gewicht. Door gebruik te maken van slimme carrosserie oplossingen kon BMW op ‘maar’ 1855 kilo’s krijgen. Met een vermogen van ruim 600 pk is dit een ware sportwagen en zit binnen 3,4 seconden al op de 100 km/u. Nieuw is ook dat deze generatie M5 voorzien is van vierwielaandrijving. Dit type BMW auto vind je gelukkig ook tweedehands nog erg veel. Een betaalbare optie in tegenstelling tot de nieuwe M5 die een vanaf prijs heeft van 161.500.

6-GT
De opvolger van de BMW 5 Gran Turismo, maar dan wat sportiever en toch een ideale auto voor de langere ritten en oogt als een limousine. De BMW 6 wordt leverbaar met keuze uit drie verschillende vermogens van 252 pk tot 340 pk. Het meest vernieuwende aan deze auto is de vergroting van het laadvermogen, terwijl hij er qua uiterlijk alleen maar sportiever op is gaan lijken. En ook belangrijk: het is een vijfdeurs auto en in deze klasse is dat vrij zeldzaam. Dat maakt de nieuwe BMW 6 Gran Turismo straks tot een populaire en luxueuze zakenauto.

Bron: http://www.autowereld.com/nieuws/autonieuws/id/26268/deze-nieuwe-modellen-lanceert-bmw-in-2018

Terug naar overzicht

Wij helpen u graag verder