Levertijd Opel Ampera-e aanzienlijk verkort

Opel heeft goed nieuws voor wie graag elektrisch rijdt. De Opel Ampera-e, met een actieradius van zo’n 380 km, is vanaf nu beter beschikbaar. Opel maakt extra exemplaren beschikbaar voor de Nederlandse markt, waardoor de lange wachttijden van ruim een jaar nu minstens gehalveerd worden.

De Opel Ampera-e was de eerste ‘betaalbare’ elektrische auto met een groot rijbereik. Dat zorgde in eerste instantie voor een grote vraag waaraan de importeur niet kon voldoen. De wachttijden liepen als gevolg hiervan op tot voorbij het jaar. Toch kregen dit jaar al ruim 700 Ampera-e’s een Nederlands kenteken aangemeten. Toekomstige klanten hoeven minder lang te wachten, Opel belooft ‘maximaal zes maanden of korter’.

Dankzij de betere verkrijgbaarheid en de gunstige bijtellingsregels voor 2019 verwacht Opel volgend jaar meer succes van de Ampera-e. Voor volledig elektrische auto’s tot 50.000 euro blijft het bijtellingstarief van 4 procent gehandhaafd, de elektrische Opel blijft daar met een prijs vanaf 46.699 euro keurig onder.

Bron: https://www.autokopen.nl/autonieuws/2018/november/45732-levertijd-opel-ampera-e-aanzienlijk-verkort

Terug naar overzicht

Wij helpen u graag verder