Over ons


Lease Finance Company (LFC) B.V.

Lease Finance Company is er voor ondernemers. Wij zijn niet gelieerd aan een financiële organisatie of aan een importeur. Het team achter Lease Finance Company zijn net zoals u zelf ondernemers. De vaste pijlers onder onze dienstverlening zijn:

  • One Stop Shopping.
  • Maximale Transparantie.
  • Maximale Flexibiliteit.
  • Maximale Kwaliteit.
  • Lange termijn Partnership.
  • Zeer scherpe condities.

Er zijn op de Nederlandse markt zeer veel intermediairs actief die u allemaal kunnen voorzien van een offerte. Een samenwerking op gebied van lease gaat wat ons betreft verder dan u alleen voorzien van een offerte. Wanneer u als ondernemer gaat samenwerken met de Lease Finance Company heeft u een aantal belangrijke voordelen die basis vormen voor iedere lange termijn samenwerking.

Inkoopkracht:
Lease Finance Company is de enige onafhankelijke lease intermediair op de Nederlandse markt die de inkoopkracht van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s via de Dutch Mobility Company kan combineren met de mogelijkheden die onze zeer nauwe samenwerking met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen u kan bieden.

Professioneel wagenparkbeheer:
Lease Finance Company is de enige intermediair op de Nederlandse markt met een professionele back-office ten behoeve van optimaal wagenparkbeheer. Deze wijze van wagenparkbeheer is voor u als ondernemer van zeer groot belang om de kwaliteit te kunnen borgen en een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Personal Touch:
Veel intermediairs werken louter via online. Wij houden het contact graag persoonlijk. Lease Finance Company gaat altijd voor een lange termijn samenwerking. Deze samenwerking – partnership wordt gemanaged door het team van ondernemers van Lease Finance Company. Iedere klant – Partner heeft een vaste contactpersoon binnen Lease Finance Company. Daarnaast komen wij graag bij u langs. Maar geregeld vinden klanten ook de weg naar ons kantoor in IJsselstein voor overleg. U bent altijd welkom.

 

Wij helpen u graag verder