Over ons


Lease Finance Company (LFC) B.V.

LFC is er voor ondernemers. Wij zijn niet gelieerd aan een financiële organisatie of aan een importeur. De dienstverlening van LFC is altijd inclusief:

  • One Stop Shopping.
  • Maximale Transparantie.
  • Maximale Flexibiliteit.
  • Maximale Kwaliteit.
  • Lange termijn Partnership.
  • Zeer scherpe condities.

Er zijn op de Nederlandse markt zeer veel intermediairs actief die u allemaal kunnen voorzien van een offerte. Een samenwerking op gebied van lease gaat wat ons betreft verder dan u alleen voorzien van een offerte. Wanneer u gaat samenwerken met LFC heeft u een aantal belangrijke voordelen:

Inkoopkracht
LFC maakt onderdeel uit van Dutch Mobility Company (DMC) B.V., www.dutchmobilitycompany.nl . LFC is de enige onafhankelijke lease intermediair die de inkoopkracht van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s via DMC  kan combineren met de uitgebreide mogelijkheden die onze leasepartners u kunnen bieden.

Professioneel wagenparkbeheer
LFC is de enige intermediair op de Nederlandse markt met een professionele back-office ten behoeve van optimaal wagenparkbeheer. Deze wijze van wagenparkbeheer is voor u als ondernemer van zeer groot belang om de kwaliteit te kunnen borgen en een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Laat LFC uw wagenparkbeheer uit handen nemen en alle regelingen en afspraken uitvoeren. Wij dragen zorg voor de juiste informatievoorziening op de juiste plek en het juiste moment. Wij informeren uw berijders als het tijd is voor een nieuwe auto en wij zorgen dat de autoregeling up-to-date blijft. Tevens dragen wij er zorg voor dat u klaar bent en blijft voor alle nieuwe ontwikkelingen op de markt (nieuwe regel- en wetgeving, elektrificatie van het wagenpark etc.). Vanzelfsprekend krijgt u van alle gemaakte afspraken regelmatig een helder overzicht.

 

 

Wij helpen u graag verder