Professioneel wagenparkbeheer


Lease Finance Company is de enige intermediair op de Nederlandse markt met een professionele back-office ten behoeve van optimaal wagenparkbeheer. Deze wijze van wagenparkbeheer is voor u als ondernemer van zeer groot belang om de kwaliteit te kunnen borgen en een optimale dienstverlening te kunnen garanderen.

Wagenparkbeheer is geen eenvoudige taak. U of uw medewerker worden vaak overspoeld met vragen waar niet altijd een eenduidig antwoord op te geven is. In veel gevallen is er te weinig tijd en wellicht ook niet de juiste expertise voor het beheren van uw wagenpark.

Kosten besparen
Is uw wagenpark van essentieel belang voor een succesvolle bedrijfsvoering? Probeert u kosten te besparen maar wilt u wel auto’s die bij uw onderneming passen? U wilt minder co2 uitstoot? Met onze jarenlange relevante kennis en ervaring in de lease branche helpen we u graag dit te realiseren.

Uw wagenpark wordt onze zorg
Met volledig operationeel beheer, advies en met praktische ondersteuning. Wij weten alles van wagenparkbeheer en wij voeren alle regelingen en afspraken uit en zijn wij het verlengstuk van uw onderneming. Uw wagenpark wordt onze zorg.

Diensten die wij onder meer kunnen bieden:

  • Eén vast aanspreekpunt voor alle betrokkenen binnen uw onderneming.
  • Eén uniforme wagenpark rapportage. Van zeer groot belang als uw wagenpark ondergebracht is bij meerdere leasemaatschappijen.
  • Het volledige beheer van uw wagenpark uit handen nemen en regelingen en andere afspraken in de geest van uw onderneming uitvoeren.
  • (Berijders) informeren over operationele vragen. Bijvoorbeeld als het tijd is voor een nieuwe leaseauto.
  • Up to date houden van de autoregeling.
  • U als ondernemer up to date houden inzake nieuwe ontwikkelingen op de markt (bijvoorbeeld bijtelling, nieuwe regel- en wetgeving, elektrische en (plug-in) hybride voertuigen).
  • Het eerste aanspreekpunt voor uw berijders.
  • Continuïteit en expertise op het gebied van wagenparkbeheer.

Wij helpen u graag verder